Події

На трасі Київ-Чоп житомирські патрульні виявили ще два випадки незаконного перевезення деревини

21 April 2023, 16:21

Патрульні продовжують перевіряти законність перевезення деревини. Інспектори на автодорозі Київ — Чоп виявили два випадки перевезення лісопродукції з порушеннями вимог.

Про це 21 квітня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Днями патрульні зупинили вантажний транспортний засіб ЗІЛ, який перевозив деревину різних видів, під час перевірки документів на вантаж інспектори виявили розбіжність з наявним вантажем та його видами. Нещодавно поліцейські зупинили автомобіль Freightliner, який у напівпричепі Koegel перевозив деревину породи дуб, перевіряючи документи, патрульні виявили розбіжності в похідній документації з накладними. Інспектори забезпечили охорону місць подій та викликали слідчих для з'ясування подальших обставин та надання правової кваліфікації діям водіїв», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці нагадують, що за незаконну вирубку дерев, залежно від завданих збитків, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 13 березня патрульна поліція інформувала, що з початку місяця на автодорогах області охоронці порядку виявили 13 випадків порушення правил перевезення лісопродукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина дерево лісопродукція патрульні патрульний патрульна поліція 
Матеріали по темі