Суспільство

У Житомирі патрульні допомогли загубленій 91-річній бабусі повернутися додому: була в аптеці на Київській і не пам’ятала нічого про себе

5 May 2023, 16:55

У Житомирі 4 травня патрульні попіклувалися про 91-річну бабусю, яка загубилась.

Про це 5 травня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 16-ї години, охоронці порядку отримали повідомлення, що в аптеці на вулиці Київській перебуває жінка похилого віку, яка про себе нічого не пам'ятає.

Поліцейські, які прибули на місце виклику, виявили дезорієнтовану бабусю. Жінка не пам'ятала своїх даних та не могла пояснити, як тут опинилась. Проте у жінки був із собою документ, завдяки якому патрульним вдалося встановити місце проживання 91-річної громадянки. Інспектори запросили її до службового авто, доставили додому та передали рідним», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці подякували громадянам за небайдужість та вчасний виклик поліції, а також закликали звертатися, якщо раптом помітите розгублену людину на вулицях міста.

«Друзі, якщо ви помітили людину похилого віку чи дитину, яка виглядає розгубленою, проявіть людяність — поцікавтесь, чи все гаразд, чи пам'ятає особа місце проживання. У разі потреби телефонуйте на 102», - наголосили у патрульній поліції.

Нагадаємо, 21 квітня у Житомирі на проспекті Миру перехожі разом з патрульними допомогли 84-річній бабусі повернутися додому.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 25 грудня 2022 року патрульні допомогли дістатися додому 82-річній бабусі, яка заблукала на проспекті Миру та не пам’ятала свого імені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний патрульні бабуся 
Матеріали по темі