Події

Перехожі та патрульні допомогли повернутися до рідних 5-річному хлопчику з передмістя, який «мандрував» Житомиром

12 May 2023, 13:41

У Житомирі 11 травня випадкові перехожі та патрульні допомогли повернутися додому 5-річному хлопчику. Малий мандрував містом без дорослих, а тим часом мама його розшукувала. Завдяки повідомленню уважної і небайдужої громадянки дитину повернули рідним.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 14-ї години, поліцейські отримали повідомлення, що на зупинці громадського транспорту перебуває хлопчик 5 років без дорослих. Не гаючи часу, інспектори прибули за адресою, де перебувала дитина із заявницею. Хлопчик не зміг відповісти, де його дім, як він тут опинився, та був наляканий», – йдеться у повідомленні.

Невдовзі від чергового інспектори отримали повідомлення про зникнення схожої за описом дитини, яку шукає мати. Патрульні передали хлопчика працівникам ювенальної превенції, які доставили його до матері та надалі займалися цією справою.

«На щастя, ця подорож маленького мандрівника закінчилася добре. Ми вдячні громадянці за небайдужість та турботу», – зазначають патрульні.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що хлопчика помітили на вулиці Івана Гонти в обласному центрі, а проживає він з родиною у Станишівці.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2023 року в Житомирі патрульні розшукали 12-річну дівчинку, яка пішла до школи та не повернулась додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення безвісти дитина патрульний патрульна поліція  
Матеріали по темі