Події

Поліція розшукує зниклого 83-річного жителя Житомирської області, який пішов до лісу кілька днів тому і не повернувся

18 May 2023, 16:29

Правоохоронці Коростенського райуправління поліції встановлюють місцезнаходження Сингаївського Олександра Андрійовича, 19.04.1940 р.н., жителя села Шатрища.

Про це 17 травня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Коростенського райуправління поліції.

«За наявною інформацією, чоловік 16 травня близько 16:30 пішов до лісу та додому не повернувся. Донині його місце перебування невідоме», - йдеться в повідомленні.

Прикмети чоловіка: зріст близько 170-175 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве, очі світлі. Із собою мав граблі та велосипед.

Особливі прикмети: через захворювання погано розмовляє.

Був одягнений у чорні куртку та штани, чорні чоботи.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Олександра Сингаївського, повідомте за телефонами 096 253 93 11 або 102 чи зверніться до найближчого відділку поліції.


Зауважимо, станом на 18 травня 2023 року правоохоронці досі встановлюють місце знаходження Івоні Сергія Володимировича, жителя м. Бердичева, 1980 року народження, який 2 травня пішов з дому в невідомому напрямку та станом на 9 травня не повернувся. Також досі перебуває у розшуку Орнат Тетяна, жительки с. Гали Звягельського району, 1963 року народження. За словами рідних зниклої, жінка у березні пішла зі свого будинку у невідомому напрямку та до теперішнього часу не повернулася.

Як повідомляв Житомир.info 11 квітня 2023 року, поліція встановила місце знаходження двох житомирян, які зникли наприкінці квітня: одного з них знайшли мертвим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція ліс Сингаївський 
Матеріали по темі