П’ять міфів про «китайця» Сhery

3 July 2008, 14:37
Маючи в кишені трохи грошей, середньостатистичний автовласник майже не вагається, яке авто краще купити: вітчизняну «десятку» чи, приміром, Сhery Amulet.
Перевіреним „Жигулі” легше довіряти, хоча Сhery, звісно, ефектніша. Та ж цінова категорія. А що вже міфів складено про малознайомого, але спокусливо-привабливого „китайця”!
Міф перший. На Сhery не знайдеш запасні частини
Все це вигадки, переконують консультанти з продажу ВАТ «Житомир-АВТО». В автоцентрах на «Ялинці» та Сінному ринку є запчастини до будь-якої машини марки Сhery:  Amulet, Jaggy, Elara, Eastar, Tiggo та QQ. «Можливо, спочатку й були деякі труднощі з оперативною доставкою запчастин, - каже директор ВАТ «Житомир-АВТО» Олег Деркач. - Адже входження Сhery на авторинок України було дуже стрімким. Зараз на складах в Житомирі та Києві є все: від гайки до капота на всі моделі Сhery».
Міф другий. Сhery ненадійні, як усі китайські товари
Китай уміє робити достойні авто. Корпорація «Сhery Automobile Co» - одна з найбільших в Китаї державних автомобільних компаній, яка працює з 1997 року і займає перше місце з експорту серед автомобілів Китаю. Активно співпрацює з передовими автомобільними компаніями Австрії та Італії. Його авто – одні з найкращих у світі за співвідношенням ціна-якість.
Міф третій. Такі гроші за якогось „китайця”...
Після вступу України у ВТО знизились ціни на всі автомобілі, і в автоцентрах «Житомир-АВТО» теж. (Приміром, вартість естетичного й місткого Amulet знизилась до 42320 грн., стильний і комфортний Tiggo коштує 81950 грн.). В автоцентрі на Сінному ринку діють знижки до 10000 грн. на всі моделі Сhery 2007 року випуску. Сhery Amulet’07 безкоштовно доукомплектовується автомагнітолою та сигналізацією, а покупці іменитого Сhery Elara’07 отримують чудовий подарунок - захист картера двигуна та авточохли. Кількість авто 2007 року в автоцентрі на Сінному обмежена. До речі,  в автоцентрі ВАТ „Житомир-АВТО” можна торгуватись!
Міф четвертий. Matiz «крутіший»
Дизайн кузова Сhery QQ – точна копія розрекламованого „Матіза”. Однак у Сhery більший об’єм двигуна (1,1 л проти 0,8) і «начинка» нового покоління. В просторому салоні кондиціонер, гідропідсилювач керма, автоматизовані склопідйомники. І вражаюча маневреність на міських дорогах. Щоб порівняти „кукушку”, як в народі називають QQ, і найновіші «Жигулі», треба просто сісти в салони обох машин. Повний електропакет, електродзеркала з регулюванням із салону, підігрів сидінь, протитуманні фари і європейський комфорт - з Сhery ви отримуєте більше! До того ж в автосалонах „Житомир-АВТО” допоможуть оформити кредит під найнижчий в Україні відсоток – 1,1.
Міф п’ятий. Продати - продадуть...
«Житомир-АВТО» не просто продає автомобілі. Він «веде» і обслуговує їх протягом усього терміну служби. На всі Сhery, крім Elara, - це 2 роки або 100000 км пробігу, Elara - 3 роки або тих же 100 тисяч. З червня цього року постійні клієнти компанії отримують знижки на проведення технічного обслуговування автівок: 5% - за перше ТО, 10% - за друге і 15% - за третє. Замовлення на гарантійне і сервісне обслуговування приймається за телефоном у Житомирі 550-550 та 516-106.
Анна Дмитрієва, газета "НОВОСТИ ПО-ЖИТОМИРСКИ" №10 от 3 июля 2008 года.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі