Події

Сам себе виказав: у Житомирі чоловік, який перебував у розшуку, викликав патрульних і сповістив, що його «пограбували» на Київській

29 May 2023, 17:29

У Житомирі патрульні затримали та передали слідчим чоловіка, який повідомив, що його нібито пограбували на Київській, а сам перебував у розшуку за крадіжку.

Про це 29 травня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Нещодавно інспектори отримали виклик про грабіж особистих речей, документів та телефонів на вулиці Київській. На місці події охоронці порядку виявили заявника та його товариша, якого начебто пограбували. Обидва чоловіки перебували в стані сп'яніння.

Під час розмови з охоронцями порядку, чоловік якого пограбували пояснив, що ніхто нічого в нього не викрадав. Заявник своєю чергою відповів, що неправильно зрозумів ситуацію та поспішив викликати поліцію. Під час перевірки документів патрульні встановили, що заявник перебуває у розшуку за крадіжку», - йдеться в повідомленні.

На заявника інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП, а також доставили його до районного управління поліції, де передали слідчим.

Нагадуємо, санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3400 гривень.

Будьте свідомими громадянами та пам'ятайте: коли ви здійснюєте завідомо неправдивий виклик, хтось інший лишається без допомоги, яка йому вкрай необхідна.

Нагадаємо, У Житомирі патрульні притягнули до відповідальності 37-річного чоловіка за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб: він забув, де припаркував авто і повідомив про угон. Нетверезий громадянин «заробив» штраф.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка пограбування хибний виклик патрульний патрульна поліція патрульні 
Матеріали по темі