Події

Захотів продовжити вечірку і обікрав магазин на Крошні: неповнолітнього житомирянина викрили

8 June 2023, 16:22

Щоб продовжити вечірку, 16-річний житомирянин обікрав магазин: поліцейські викрили правопорушника.

Про це 8 червня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Зранку, 7 червня, відчиняючи крамницю, власники помітили, що вікно пошкоджене, а на полицях не вистачає товару. Одразу зателефонували на спецлінію «102». На місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління і в ході розслідування вийшли на слід причетного до крадіжки. Ним виявився місцевий житель, який у скоєному зізнався. Хлопець розповів, що ввечері разом з товаришем розпивали спиртні напої, а коли «пальне» закінчилося, то виникла ідея, як отримати бажане. Юнак пошкодив вікно та потрапив до магазину, звідки виніс виручку, алкогольні напої та продукти. Все це помістив у пакет під промовистою назвою «ваш найкращий вибір». Враховуючи вік та вчинок хлопця, він явно зробив не найкращий вибір у своє майбутнє, адже за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років», - йдеться в повідомленні.

Слідчі дії тривають.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що крадіжка сталася з магазину на Крошні.

Нагадаємо, 18 травня 2023 року у поліції інформували, що у Житомирі з магазину на панчішній фабриці містянин виніс алкоголь на суму 500 грн, його вирахували по камерах.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2023 року у поліції інформували, що за три місяці містянин виніс із житомирського супермаркету близько десятка пляшок віскі: сума збитків складає приблизно 8 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка алкоголь магазин поліція 
Матеріали по темі