Місто

Житомирський ФК «Полісся» підписав контракт з центральним захисником Сергієм Чоботенком

8 June 2023, 17:24

Футбольний клуб «Полісся» підписав трирічний контракт з центральним захисником Сергієм Чоботенком.

Про це 8 червня повідомили на сайті ФК «Полісся».

Зазначається, що до підписання контракту із «вовками», центрбек виступав за прем'єр-ліговий «Маріуполь» та ковалівський «Колос». В минулому сезоні Сергій Чоботенко відіграв 26 матчів в УПЛ, відзначився двома забитими голами і однією результативною передачею.

«Ми раді вітати в команді Сергія Чоботенка. Це водночас і досвідчений футболіст, але в той же час ми вважаємо, що він ще не досяг піку своєї кар’єри. Ми щиро віримо, що саме у футбольному клубі «Полісся» він стане повноцінним гравцем національної збірної України. Це дуже якісний центральний захисник, а вони сьогодні є дефіцитом, як в Україні, так і за кордоном. Сергій приєднався до команди «Полісся» на три роки», — розповідає генеральний директор ФК «Полісся» Володимир Загурський.

У своєму першому інтерв’ю для клубного YouTube каналу Сергій розповів про свої враження від виступів «Полісся» в минулому сезоні, про дружні стосунки з нинішніми футболістами «вовків» та поділився своїми очікуваннями від перебування у клубі.

Нагадаємо, 29 травня 2023 року ФК «Полісся» повідомив, що новим гравцем клубу став голкіпер збірної Нігерії U-20 Чіджоке Аніагбосо.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2023 року пресслужба ФК «Полісся» повідомляла, що футбольний клуб в 2023 році здійснив перший в історії клубу міжнародний трансфер. З нового сезону 2023/2024 до ФК «Полісся» приєднається гравець національної збірної Гамбії U20 Моузес Джарджу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" гравець Чоботенко  
Матеріали по темі