Події

В Бердичівському районі чоловік підірвав гранату в сільському магазині: він та продавчиня отримали травми

20 June 2023, 20:37

На Житомирщині поліція з’ясовує обставини вибуху в сільському магазині

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«20 червня близько 15.40 невідомий чоловік зайшов до торговельного приміщення, розташованого у селі Закутинці Бердичівського району. Дочекавшись, щоб звідти вийшли люди, з невідомих причин дістав предмет, схожий на гранату та кинув, після чого стався вибух. Унаслідок цього травми отримала 27-річна продавчиня та 58-річний місцевий житель. Саме цей чоловік, за показами свідків та очевидців, причетний до підриву», - йдеться у повідомленні.

Обох травмованих доставили до лікарні. Медики розцінюють стан пораненої як вкрай тяжкий. Відомо, що жінка – мати трьох дітей і зазвичай брала їх з собою на роботу. На щастя, цього дня вони залишилися вдома.

Попередня правова кваліфікація події ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Бердичівського райвідділу поліції. Триває з’ясування усіх обставин.

Фото поліції

Місцевий сайт повідомляє, що чоловік увійшов до закладу, тримаючи в руці пакет. Він виглядав напруженим і нервовим, викликавши певні підозри серед свідків. Продавчиня, яка в той момент обслуговувала клієнта, не підозрювала, що небезпека наближається. Чоловік та продавчиня почали сперечатися за якийсь товар, який працівник торгівлі відмовилась продавати відвідувачу. Раптово, без будь-якого попередження, чоловік кинув гранату у напрямку продавчині.

Як повідомляв Житомир.info, до поліції наприкінці жовтня 2022 року зателефонували жителі дачного кооперативу у Тетерівській громаді та повідомили про вибух у одному з будинків: в оселі правоохоронці виявили двох травмованих чоловіків, яких одразу ж було госпіталізовано до лікувального закладу. На початку грудня до суду скерували обвинувальний акт щодо 60-річного житомирянина, який під час конфлікту підірвав гранату у помешканні потерпілого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: граната магазин Бердичівський район поліція вбивство 
Матеріали по темі