Події

У Житомирській області під час відпочинку з друзями в ставку втопився 23-річний хлопець

22 June 2023, 11:43

Поблизу села Великий Дивлин Лугинської територіальної громади Коростенського району 21 червня в ставку втопився молодий чоловік.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про те, що поблизу с. Великий Дивлин втопилася людина, до Служби порятунку «101» надійшло 21 червня о 16:30. Про це рятувальникам розповіли відпочивальники, які стали очевидцями пригоди.

«По прибуттю бійців ДСНС до місця виклику з’ясувалося, що на березі водойми відпочивала компанія людей. Вони плавали, а в якийсь момент один з них пірнув у водойму та зник з поля зору. Друзі спробували відшукати його самостійно, але їх зусилля результату не дали, так як глибина водойми становила близько 5 м», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники на гумовому човні після трьох з половиною годин пошуків відшукали тіло 23-річного загиблого на відстані близько 6 м від берега.

Всі обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня 2023 року в селищі Романів Житомирської області водолази витягнули з річки тіла двох чоловіків.

А 18 червня у смт Черняхів Житомирського району рятувальники дістали зі ставка тіло 65-річного місцевого жителя.

Упродовж доби 20 червня у селах Житомирської області рятувальники та місцеві жителі дістали тіла двох людей із водойм: у Бердичівському районі втопився 61-річний чоловік, у Коростенському – 17-річний хлопець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик утоплення Лугинська громада  
Матеріали по темі