Суспільство

На міжнародній трасі у Житомирській області ліквідували «трамплін», який виник унаслідок спеки

26 June 2023, 17:14

На “Варшавці” ліквідували перешкоду в русі, що виникла внаслідок спеки.

Про це 26 червня повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Проведено першочергові заходи з усунення недоліків дорожнього одягу у межах експлуатаційного утримання на автошляху М-07 Київ - Ковель - Ягодин, поблизу села Білокоровичі. Наразі рух відкрито, бетонні плити знаходяться на рівні дорожнього полотна, але все ж на контролі дорожників. Бетонні дороги можуть специфічно реагувати на спекотну погоду. Перепади денних та нічних температур можуть спровокувати неконтрольований процес підняття бетонних плит. Така ситуація трапилася минулої пятниці. Про це повідомила Службу поліція. Водії зафіксували утворення “трампліну” та зателефонували правоохоронцям. Одразу ж підрядник виїхав на місце події та близько першої години ночі встановив відповідні дорожні знаки для забезпечення безпеки дорожнього руху. Сьогодні перешкоду ліквідували», - йдеться в повідомленні.

У Службі відновлення наголошують, що за подібних ситуацій користувачам доріг у першу чергу варто повідомляти балансоутримувача дороги чи поліцію, аби було вжито відповідних заходів для забезпечення безпечного руху.

Цілодобова “гаряча лінія” Служби відновлення: +380 67 400 6080.

Нагадаємо, вдень 26 червня соцмережами почало ширитися відео, де водії обурювалися «трампліном на варшавці», дорожники пояснили ситуацію та запевнили: як тільки дізналися про це, встановили на ділянці відповідні дорожні знаки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога ремонт 
Матеріали по темі