Суспільство

Золоту медаль на міжнародних змаганнях з легкої атлетики виборов вихованець Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності

10 July 2023, 13:56

Вихованець Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності, стрибун у висоту Дмитро Нікітін став чемпіоном міжнародних змагань з легкої атлетики в Іспанії.

Про це 10 липня повідомляє пресслужба обласної ради з посиланням на управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

«Дмитро Нікітін виборов золоту медаль в Іспанії на етапі світового легкоатлетичного континентального туру категорії «Challenger» «Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona». У Барселоні Дмитро здійснив п'ять вдалих спроб, з першого разу подолавши – 2,08; 2,15; 2,19; 2,21 та 2,23 – яка і принесла йому золото. Тренував спортсмена Ігор Лонський», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Дмитро Нікітін отримав нагороду щорічного обласного конкурсу «Лауреати спортивного року – 2015» в номінації «Сенсація року». В 2016 році він був серед провідних спортсменів області, яким призначили стипендії ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, команда легкоатлетів Житомирської області стала срібними призерами чемпіонату України з легкоатлетики з естафетного бігу, який 7-8 липня 2023 року проходив у Житомирі на стадіоні «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання стрибки у висоту легка атлетика Нікітін  
Матеріали по темі