Місто

Житомирські патрульні розшукали 12-річного хлопчика, який загубився на автовокзалі: вийшов із автобуса пошукати тітку

10 July 2023, 14:57

Житомирські патрульні 9 липня розшукали підлітка, який загубився на автовокзалі.

Про це 10 липня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора патрульні отримали повідомлення від схвильованої тітки, що вона не знайшла на автовокзалі свого 12-річного племінника. Жінка повідомила, що він прямував з міста Любар в автобусі. Але коли заявниця прийшла зустрічати племінника, не знайшла його в маршрутному транспорті. Інспектори отримали від заявниці детальний опис юнака. Не гаючи часу, поліцейські стали на пошуки. Під час обстеження прилеглих територій та автовокзалу охоронці порядку разом із заявницею помітили хлопця, схожого за описом. Спілкуючись з юнаком, патрульні дізнались, що він вийшов з маршрутного транспорту та вирішив прогулятись, шукаючи тітку — ось так вони й розминулись. На щастя, з підлітком нічого не трапилось та його здоров'ю, ніщо не загрожувало», - йдеться в повідомленні.

Юнака передали рідним, які подякували поліцейським за допомогу та оперативність. Своєю чергою, патрульні провели профілактичну бесіду, задля недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

«Друзі, будьте уважними до своїх рідних, особливо дітей та людей літнього віку. Якщо хтось із них загубився — не зволікайте, зазвичай самостійні пошуки не дають результатів, одразу телефонуйте на 102», - закликають правоохоронці.

Нагадаємо, 25 травня житомирські патрульні отримали два повідомлення про зникнення дітей: 4-річного хлопчика та 7-річної дівчинки. Завдяки допомозі небайдужих містян обох розшукали та повернули батькам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина діти неповнолітня патрульні патрульна поліція патрульний зникнення підліток 
Матеріали по темі