Культура

Фестиваль “Родинні скарби Житомирщини” пройде в Новограді-Волинському

6 April 2007, 16:12

У районному центрі Новограді-Волинському пройде обласний фестиваль родинної творчості “Родинні скарби Житомирщини”.

Як повідомляє www.novograd.org, 11 квітня о 12 годині в залі Новоград-Волинського міського Палацу культури імені Лесі Українки проходитиме обласний фестиваль родинної творчості “Родинні скарби Житомирщини”. Він збере родинні таланти з усієї області.
Метою Фестивалю є відродження та популяризація національних цінностей української сім’ї, відтворення та збереження сімейних традицій, привернення уваги місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем поліпшення умов для духовного розвитку сім’ї.
На минулорічному обласному фестивалі родинної творчості дві родини з Новограда-Волинського - Світлана та Артур Дірки і Ірина та Андрій Антипчуки стали його переможцями. У номінації „Вокал” подружжя Антипчуків здобули другу премію. А ось переможцями у номінації „Хореографія” на обласному фестивалі перемогу отримали відомі багатьом новоград-волинцям подружжя Дірко. Вони підтвердили свою високу виконавську майстерність і були запрошені на всеукраїнський фестиваль родинної творчості, де також стали абсолютними переможцями. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі