Фоторепортаж

Як просувається капітальний ремонт тротуарів на околицях Житомира. Фоторепортаж

12 July 2023, 15:39

З початком потепління у Житомирі почалися масштабні ремонтні роботи: ремонтують дороги та тротуари, вкладають плитку, реконструюють сквери.

Не оминули роботи і околиці Житомира - на лівій частині вулиці Івана Гонти (від вул. Комерційна до майдану Станишівського) у розпалі капітальний ремонт тротуарів.

Ця частина вулиці була проблемною багато років.


Тротуари по вулиці Івана Гонти влітку 2020 року

Оголошення про тендер з очікуваною вартістю 4 млн 206 тис. 231,60 грн управління капітального будівництва оприлюднило 12 травня 2023 року. Переможцем торгів стало ПП "ОНІКС СТРОНГ ВЕЙ" з пропозицією 3 млн 950 тис.грн. Роботи мають закінчити до 30 вересня 2023 року.

Старе покриття на всій ділянці вулиці станом на 12 липня повністю знято, вулицю готують до асфальтування. Прохід вулицею не закривали, робітники встановили знаки про дорожні роботи на проїжджій частині, а перехожим радять користуватися тротуаром з протилежної сторони дороги.

Нагадаємо, на черговій сесії міської ради 21 квітня 2023 року з бюджету виділили 200 мільйонів гривень на капітальні ремонти в Житомирі, з них 4 млн 429,83 тис. грн – на капітальний ремонт тротуарів по вул. Івана Гонти (вул. Комерційна - майдан Станишівський, ліворуч).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт реконструкція дорога тротуар  
Матеріали по темі