Події

З України видворили іноземця, який «відсидів» 7 років у колонії Житомирської області

13 July 2023, 11:28

Поліцейські Житомирщини заблокували вільне перебування в Україні 52-річного іноземця-кримінальника.

Про це 13 липня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Оперативники відділу міграційної поліції ГУНП Житомирщини у межах своїх повноважень забезпечили видворення з країни іноземця, який мав неабиякий вплив на злочинний світ Київської та Житомирської областей.

«52-річний чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та порушення виборчого законодавства України та був засуджений до 7 років позбавлення волі. 12 липня іноземець звільнився з пенітенціарної установи на Житомирщині. Поліцейські встановили, що жодних підстав для подальшого перебування в Україні у нього немає. Тож оперативники відділу міграційної поліції ГУНП звернулися до УДМС України в області з поданням про примусове видворення іноземця. Відтак іноземця доставили до республіки Молдова, звідки він має потрапити у країну походження», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, упродовж 2022 року в Житомирській області виявили майже 9 десятків нелегальних мігрантів.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2022 року пресслужба поліції інформувала, що з України видворили двох росіян: чоловік та жінка незаконно проживали в одному з населених пунктів на Звягельщині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: видворення іноземець ДМС міграційна служба Молдова 
Матеріали по темі