Фоторепортаж

Згадки про зиму, сніговики, олені та сніжинки на вікнах – Житомир на екваторі літа

13 July 2023, 13:15

На термометрі за вікном 30 градусів вище нуля. Хтось ховається від спеки у затінку дерев, інші перечікують спекотний день у офісі або ж на пляжі. А деякі містяни вирішили зберегти прохолоду у спогадах про різдвяно-новорічні свята – навіть посеред літа у місті можна зустріти досить багато зимової атрибутики.

На міських ялинках у центрі можна побачити іграшки та гірлянди, які забули зняти після свят. У вікнах магазинів та закладів усміхаються закутані у яскраві шарфи та шапки сніговики. На дверях громадського транспорту наклеєний Санта несе мішок з дарунками. На Михайлівській вже кілька років поспіль залишають "зимові" парасольки. А якщо звернути увагу на вікна магазинів, закладів та приватних будинків, то можна подумки повернутися в атмосферу зимових свят, спостерігаючи вирізаних та мальованих казкових персонажів, пейзажів та сніжинок.

Гортайте карусель, піднімайте собі настрій та охолоджуйтеся разом з нами.

Як містяни купалися у фонтанах, освіжалися та засмагали на міських вулицях - дивіться тут.

Нагадаємо, влітку 2021 року спека у Житомирській області побила рекорди за останні 75 років - стовпчик термометра у Житомирі та області піднявся до 34-36 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: літо спека погода сніжинки зима 
Матеріали по темі