Події

В Житомирській області в місцевому ставку мати виявила тіло своєї малолітньої доньки

25 July 2023, 11:57

У Баранівці у водоймі загинула дитина: поліція закликає батьків не залишати неповнолітніх без нагляду.

Про це 25 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«24 липня у громаді сталася трагедія: у місцевому ставку мати виявила тіло своєї доньки віком 1 рік 9 місяців. Жінка сама доставила дитину до лікарні. На жаль, реанімувати її не вдалося. Повідомлення про подію до поліції надійшло від медиків близько 14:00. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Звягельського райвідділу. Правоохоронці з’ясували, що того дня дівчинка бавилась поблизу свого будинку разом з іншими дітьми. Ймовірно, за деякий час вона пішла до водойми, розташованої неподалік помешкання. Матір на той момент перебувала в оселі. Потому, виявивши відсутність дитини, 28-річна жінка розпочала її пошуки та виявила у воді», - йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини, що призвели до трагедії. Вони працюють з родиною, спілкуються з місцевими жителями. Про сім’ю відомо, що на вихованні у жінки є ще двоє дітей, віком 7 років та 9 місяців. На обліках соціальних служб родина не перебуває та раніше у поле зору правоохоронців не потрапляла.

Поліцейські закликають дорослих дбати про безпеку дітей. Пам’ятайте, що діти будь-якого від віку мають бути під пильним наглядом, особливо, якщо перебувають поблизу водойм. Щоразу нагадуйте їм про небезпеку пустощів у воді, контролюйте під час плавання. Зауважте, що навіть кілька хвилин без нагляду у воді можуть обернутися небезпекою. Будьте відповідальними!

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня 2023 року у Житомирі на річці Тетерів потонув 26-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина утоплення водойма 
Матеріали по темі