Місто

У Житомирі чемпіону світу з кікбоксингу та його тренеру вручили грошові сертифікати

26 July 2023, 16:07

Чемпіон світу з кікбоксингу Артем Мельник та тренер Сергій Дворнін отримали грошові сертифікати за високі спортивні досягнення.

Про це 26 липня повідомляє Житомирська міська рада.

Артем Мельник – двадцятитрирічний переможець Кубка світу з кікбоксингу (Стамбул, Туреччина) та бронзовий призер Європейських ігор з кікбоксингу (Краків, Польща). Кікбоксинг став частиною життя чемпіона 10 років тому. Крім того, Артем займається ще боксом, працює тренером та любить читати. Має вже п’ятдесят вихованців, яких успішно тренує.

«Ми піднімаємо Державний Прапор України, лунає гімн… Тому, отримуючи нагороди, я насамперед радію, що прославляю свою країну, роблю свою справу. Пишаюся своєю командою, яка виконала гарну роботу та отримала якісні результати», – розповідає Артем Мельник.

Крім кікбоксингу, почав займатися ще й боксом: нещодавно їздив на майстерський турнір з боксу до Рівного, взяв участь у профі-бою у Житомирі і здобув перемогу. Каже, буде намагатися поєднувати обидва види спорту.

«Поки ти дихаєш – ти все можеш», – каже Артем.

Сергій Дворнін працює тренером з боксу вже 9 років. Займається з Артемом кікбоксингом упродовж півтора року. Про чемпіона розповідає: «Молодий та вмотивований. Дисциплінований, знає, чого хоче, та впевнено йде до своєї мети».

За досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях Артем Мельник та Сергій Дворнін отримали грошові сертифікати з бюджету громади на 30 000 грн та 15 000 грн відповідно.

«Переконана, ми ще неодноразово з вами зустрінемося. Бо це очевидно, що ви «заряджені» на перемогу. Маєте міцний спортивний дух, заохочуєте молодь займатися спортом, вкладаєте свої знання у фізичне здоров’я дітей. Дякуємо вам! Так тримати!», — сказала перша заступниця міського голови Світлана Ольшанська.

У майбутньому спортсмени планують готуватись до Кубка України та Чемпіонату світу. Артем впевнений, що його чекає ще багато перемог та досягнень.

Нагадаємо, 1 липня у Житомирській ОВА інформували, що Мельник Артем продемонстрував майстерність, кікбоксерські навички та здобув бронзову нагороду з кікбоксингу WAKO у розділі фул-контакт (вагова категорія до 86 кг).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання спортсмен Європейські ігри ОВА Артем Мельник кікбоксинг Дворнін сертифікат грошовий сертифікат 
Матеріали по темі