Події

В Житомирській області зафіксували ще два випадки перевезення деревини без документів та з використаними раніше бирками

27 July 2023, 15:03

Учора на автомобільній дорозі Київ — Ковель — Ягодин інспектори виявили декілька випадків перевезення деревини з ознаками порушення.

Про це 27 липня повідомила пресслужба Патрульної поліції в Житомирській області.

«У першому випадку патрульні зупинили автомобіль Volkswagen, водій якого перевозив дрова, породи граб. Перевіряючи документи та похідні на вантаж, водій не надав відповідних документів, а походження деревини пояснити не зміг»,- йдеться у поавдомленні.

«Інший випадок трапився пізніше, патрульні зупинили вантажний автомобіль Iveco з напівпричепом Kogel в якому перевозили деревину породи дуб. Під час перевірки документів, патрульні встановили, що інформація в товаротранспортній накладній не відповідає дійсності. Діаметр деревини відрізняється від того, що вказаний у наявних документах, не на всій продукції були присутні бирки, які також мали ознаки повторного використання», - додають в повідомленні.

Патрульні забезпечили охорону місця події, викликали слідчих для з’ясування подальших обставин та надання правової кваліфікації діям водіїв.

Нагадаємо, 21 липня 2023 року в Житомирському районі виявили дві вантажівки з деревиною: продукція не збігалась з даними накладної.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2023 року у Миропільській громаді затримали жителя Хмельниччини з незаконною деревиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вирубка ліс дерево дерева деревина лісопродукція 
Матеріали по темі