Події

​Поговорив із опікуном перед очікуванням автобуса в Житомирі і зник: поліція розшукує 26-річного чоловіка

28 July 2023, 12:10

Правоохоронці та рідні встановлюють місцезнаходження Веліксара Артема Федоровича, жителя с. Крилівки Бердичівського району, 1997 року народження.

Про це 28 липня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«Попередньо, 14 липня під час телефонної розмови із опікуном чоловік повідомив, що знаходиться у м. Житомирі та чекає автобус аби повернутися додому. З тієї пори він на зв’язок більше не виходив та за місцем проживання не з’явився. За словами опікуна, раніше чоловік уже йшов з дому. Зниклий потребує лікарського нагляду за станом здоров’я», - йдеться в повідомленні.

Прикмети чоловіка: на вигляд 26 років, худорлявої тілобудови, зріст 170 см, волосся темне. На обличчі зліва є родима пляма.

Був одягнений у куртку червоного кольору, синій костюм, сіру футболку та кросівки чорного кольору.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Артема Веліксара, повідомте за телефонами 0675268364, 0985966480 або «102», чи зверніться до найближчого відділку поліції.


Нагадаємо, наприкінці травня житомирські поліцейські встановлюють місцезнаходження Чернякова Олександра Сергійовича, 1990 року народження, жителя села Кодні Станишівської громади. Чоловік 15 травня поїхав у справах до Житомира і не повернувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Артем Веліксар 
Матеріали по темі