Місто

У Житомирі «замінували» драмтеатр, автівки біля нього та один із університетів: для перевірок задіяли усі необхідні служби

11 August 2023, 15:10

У Житомирі 11 серпня в обідню пору з драмтеатру та Поліського університету правоохоронці змушені були евакуювати людей з приміщень через повідомлення про замінування.

Про це Житомир.info стало відомо з власних джерел.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області для Житомир.info підтвердили цю інформацію та надали деякі подробиці.

«Близько 12:10 надійшло повідомлення заступника директора Житомирського обласного драматичного театру ім. Івана Кочерги про те, що на їх електронну пошту надійшов електронний лист про замінування будівлі та автівок, які знаходяться поруч. На місці працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи. Вибухівки не виявили», - прокоментувала речниця ГУНП Вікторія Дубовик.

Крім того, у поліції зазначили, що станом на 14:46 також проводиться перевірка повідомлення про «замінування» Поліського університету, яке надійшло близько 13:30 теж на електронну пошту.

Нагадаємо, в обідню пору 24 липня Житомирську обласну військову адміністрацію «замінували», людей евакуйовували, на місці працювали всі необхідні служби, вибухівки не виявили.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2023 року у Житомирі перевіряли інформацію про замінування житлового багатоквартирного будинку на вулиці Івана Мазепи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка університет драмтеатр 
Матеріали по темі