Фоторепортаж

Автентичні та сучасні вишиванки, жовто-блакитні луки та патріотичні шопери – мода буденного дня у Житомирі. Фоторепортаж

25 August 2023, 15:49

Старовинні та сучасні вишиванки, патріотичні футболки та одяг у кольорах державного прапора став звичним у буднях житомирян в умовах воєнного стану. Містяни носіть цей одяг не лише на свята, а й у повсякдень.

Сьогодні, 25 серпня, наш фотограф «полював» містян, які носять патріотичний одяг та символіку у повсякденні.

«Я обожнюю український стиль. Він завжди мене надихав. У своїй колекції маю декілька вишиванок і вважаю за гріх носити їх лише на свята. Етноодяг можна і потрібно носити щодень, але, на мою думку, ще й важливо його носити з розумом. Бо інколи це перетворюється на вульгарщину і несмак і це вже не про Україну», - ділиться житомирянка Тетяна.

Мами загиблих Захисників України Світлана Порозінська та Тетяна Корзун сьогодні теж у вишиванках. Жінки говорять, що носити патріотичний одяг для них важливо, бо так вони шанують свої українські традиції та свою країну.

«У мене 18 вишиванок. Я щодня ношу їх на роботу. Мені так комфортно, я відчуваю себе у вишиванці більш впевненою», - ділиться Світлана.

Нагадаємо, 24 серпня 2023 року, у 32-у річницю незалежності житомиряни бажали українцям прогнати окупантів, здобути перемогу і жити у мирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: одяг мода вишиванка  
Матеріали по темі