Фоторепортаж

Спекотні дні завершення літа 2023 у житомирському гідропарку. Фоторепортаж

28 August 2023, 15:09

Навіть у робочий понеділок опівдні 28 серпня у житомирському гідропарку людно – містяни намагаються утекти від спеки подалі від гарячого асфальту та провести свій час ближче до природи.

Одні відпочивають на лавках у тіні, інші – на гамаках між деревами. Алеями, на яких немає затінку, ніхто не гуляє. Натомість навіть на розпеченому піску на дорослому пляжі засмагає з десяток відпочивальників. Місця ж у тіні біля води майже повністю зайняті килимками, рушниками та надувними матрацами. Багато дорослих і дітей, щоб врятуватися від спеки, купаються у Тетереві, незважаючи на те, що вода зелена, а купатися на пляжі санепідемстанція цьогоріч так і не дозволила. Відпочивальники кажуть, що одразу змивають брудну річкову воду у стаціонарних душах на пляжі, тому купатися і не бояться.

Важко переносять спеку не лише люди, але й тварини – у контактному зоопарку птахи та кози майже весь час лежать у затінку і п’ють воду.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, хоча літо і завершується, спекотна погода очікується протягом усього робочого тижня, лиш із п’ятниці 1 вересня жителі області зможуть відчути відносну прохолоду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк спека літо пляж річка Тетерів погода 
Матеріали по темі