Події

На аграрному підприємстві в Житомирській області загинули двоє чоловіків: пакували квасолю і на них впала металева конструкція

30 August 2023, 15:35

Поліція розслідує обставини загибелі двох працівників на території підприємства в Романівській громаді – на чоловіків під час робіт упала металева конструкція, від травм вони загинули на місці.

Про це 30 серпня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського райуправління поліції.

«Повідомлення про констатацію смерті двох чоловіків надійшло до поліції від медиків 29 серпня близько 15:45. Для з’ясування обставин на місце події виїхали слідчо-оперативні групи відділення поліції № 5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління та ГУ Нацполіції в області. Попередньо встановлено, що загиблі, місцеві жителі, 54 і 31 років, працювали на аграрному підприємстві. Того дня вони пакували квасолю у мішки, коли з невідомих причин на них впала металева конструкція. У результаті чоловіки отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Нині за вказаним фактом слідчі відділення поліції №5 (м. Чуднів) відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Нині призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, а також проводяться інші слідчі дії для встановлення всіх причин та обставин події.

Нагадаємо, станом 11 квітня у Житомирській області під час виконання трудових обов’язків у період з січня по березень 2023 року травмувалися 16 працівників, а це на 7 менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2022 року у Харитонівській громаді Житомирської області на деревообробному підприємстві 16-річну робітницю, яка працювала біля електроподрібнювача, затягнуло до рухомих частин, від отриманих травм дівчина загинула. 31 березня 2023 року слідчі СУ ГУНП в Житомирській області оголосили підозру директорові виробництва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травма травматизм травмування виробничий травматизм працівник нещасний випадок 
Матеріали по темі