Влада

Департамент ОДА за 1,4 млн грн замовив проєкт гуртожитку для переселенців у передмісті Житомира

5 September 2023, 10:46

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації уклав договір на виконання робіт з розробки проєктної документації по об'єкту: «Будівництво гуртожитку за адресою: шосе Бердичівське, 3, с. Зарічани, Житомирського району, Житомирської області».

Відповідна інформація 4 вересня оприлюднена в системі «Прозорро».

Закупівлю проводили без використання електронної системи торгів, роботи виконуватиме ТОВ «Містобудування» за 1 млн 364 тис. 555 грн.

ТОВ «Містобудування» зареєстроване в Житомирі в листопаді 2019 року, займається діяльністю у сфері архітектури, власник – Пустовіт Олексій Феліксович, за останні три роки (2021-2023) фірма уклала договори з департаментом регіонального розвитку ОДА на загальну суму більш ніж 7 млн грн.

Нагадаємо, 16 червня 2023 року Кабінет міністрів затвердив перелік перших проєктів, які отримають фінансування з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації (Фонд ліквідації), Житомирській області виділили 831 млн 365 тис. 356 грн на п’ять об’єктів, зокрема – 1 млн 365 тис. 356 грн на розробку проектної документації «Будівництво гуртожитку за адресою: шосе Бердичівське, 3, с. Зарічани, Житомирського району» (строк реалізації 2023 рік).

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2017 року мер Житомира розповідав, що знайшли на балансі комунального підприємства «Житомирбудзамовник» недобудований гуртожиток в Зарічанах на 150 місць, який може допомогти з вирішенням житлового питання для молодих лікарів, педагогів чи учасників АТО. На засіданні міськвиконкому 20 червня 2018 року мер розповідав, що КП «Центр інвестицій» завершує розробку проєкту добудови цієї споруди під соціальне житло – 38 однокімнатних квартир для медичних працівників.

На сесії Житомирської міської ради 2 вересня 2022 року депутати проголосували за укладання меморандуму «про партнерство та співпрацю» з обласною військовою адміністрацією та облрадою щодо переобладнання недобудови у Зарічанах під житло для ВПО, а мер уточнив, що реалізація проєкту з добудови та переобладнання гуртожитку в Зарічанах під житло для сімей коштуватиме не менш ніж 40 млн грн. На сесії Житомирської облради 7 грудня 2022 року затвердили меморандум про те, що Житомирська міська рада передає обласній раді об’єкт незавершеного будівництва – гуртожиток на 150 місць в селі Зарічани, а Житомирська обласна військова адміністрація сприяє реконструкції об’єкта, термін виконання робіт не визначений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент ОДА проєкт гуртожиток Зарічани закупівля тендер Фонд ліквідації  
Матеріали по темі