Місто

У Житомирі проходить чемпіонат України з сучасного п’ятиборства: змагаються понад дві сотні спортсменів із різних областей

9 September 2023, 12:00

У центрі Житомира, на Новому бульварі, 9 вересня проводять чемпіонат України з сучасного п’ятиборства в категорії «лазер-ран». Долучилося понад дві сотні учасників.

«Ця категорія відрізняється від сучасного п'ятиборства, бо там п'ять видів спорту, а тут будуть дві дисципліни – це біг та стрільба з лазерних пістолетів. Зареєстровано близько 240 учасників. Категорії від 9 років до 70 років, це категорія «мастерс», ветерани спорту. Ті області, де цей вид спорту розвивається, сьогодні представлені на нашому святі. Наскільки мені відомо, представлена Дніпропетровська область, Київська область, Харківська область, і з Житомира представлена команда»,– розповів начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець.

Нагадаємо, що через змагання до 17-ї години 9-го вересня обмежений рух транспорту на Малій Бердичівській (від вулиці Великої Бердичівської до бульвару Нового), бульварі Новому та вул. Віктора Косенка (від бульвару Старого до бульвару Нового).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання спортсмен чемпіонат п'ятиборство Козловець 
Матеріали по темі