Події

У Житомирі чоловік викрав телефон та був швидко затриманий

15 September 2023, 14:27

Сьогодні, близько 11-ї години, інспекторам надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Небесної Сотні. Чоловік відкрито викрав мобільний телефон та зник.

Про це 15 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Патрульні прибули на місце виклику, де інформація підтвердилась — чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном та зник у невідомому напрямку. Потерпілий надав опис особи, яку підозрював у грабежі. Орієнтування надійшло всім екіпажам міста. Потерпілий разом з патрульними сів у службове авто та попрямували на пошуки зловмисника. За декілька хвилин на перехресті вулиць Хлібної та Гоголівської, інспектори виявили та затримали чоловіка, на якого вказав заявник», - йдеться у повідомленні.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у нього телефон, який упізнав заявник.

Для з'ясування обставин справи на місце події охоронці порядку викликали слідчих.

Нагадаємо, 7 вересня пресслужба поліції Житомирської області повідомила про те, що у центрі Житомира містянин зірвав золотий ланцюжок із жінки та заніс у ломбард: причетного затримали.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2023 року пізно ввечері до поліції звернулась продавчиня крамниці, розташованої у с. Великих Мошківцях Червоненської громади. Жінка повідомила, що їй на мобільний надійшло сповіщення тривожної сигналізації про ймовірне потрапляння сторонніх у приміщення торговельного закладу. Оглянувши будівлю, патрульні виявили драбину та пошкоджений дах, а всередині – отвір у стелі. Заявниця також вказала на відсутність товару на вітринах. Під час обстеження прилеглої до крамниці території поліцейські знайшли викрадені товари. У кількох мішках були складені пляшки з алкоголем та харчові продукти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злодій крадіжка поліція 
Матеріали по темі