Суспільство

Ще в одному райцентрі Житомирській області відкрили Алею пам’яті захисникам України

2 October 2023, 16:01

У Бердичеві, біля районної військової адміністрації, відкрили Алею пам’яті захисникам України.

Про це 2 жовтня повідомляє Бердичівська міська рада.

Зазначається, що під час відкриття вшанували пам’ять понад 300 героїв-уродженців Бердичівщини, котрі загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність української держави.

«Під час мітингу-реквієму високу нагороду – Орден «За мужність» III ступеня (посмертно) – отримала матір загиблого солдата Романа Богуна Марія Богун. Усіх полеглих за Україну захисників присутні вшанували Хвилиною мовчання. Освячення Алеї здійснив Благочинний Бердичівського округу ПЦУ, протоієрей Євгеній Шимченко. Пам’ять славних земляків вшанували покладанням квітів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 червня у Звягелі відкрили Алею пам’яті зі світлинами полеглих воїнів – жителів Звягельської громади, які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі влада збирається облаштувати Алею слави загиблим, але вже після війни. Про це 14 вересня 2023 року в програмі «Діалоги» на Житомир.info, відповідаючи на питання читачки, сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алея пам'яті Бердичів захисник військовий загиблий алея слави 
Матеріали по темі