Події

У Житомирській області оштрафували 59-річного чоловіка, який з автомобіля торгував цигарками та горілкою

4 October 2023, 12:21

Правоохоронці вилучили понад сотню пачок цигарок та 50 л горілки сумнівного походження. Все це виявили в автомобілі жителя Бердичівського району, який облаштував «пересувну крамницю».

Про це 4 жовтня повідомив Бердичівський районний відділ поліції.

«У Ружинській громаді 3 жовтня патрулювали працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з дільничним офіцером. На одній з вулиць села Бистрика правоохоронці помітили, що з транспортного засобу проводиться торгівля спиртним та тютюновими виробами. Таку діяльність розгорнув 59-річий житель м. Андрушівки. При цьому на продукції були відсутні марки акцизного збору, до того ж чоловік не мав ліцензії на реалізацію таких товарів», - йдеться в повідомленні.

Відносно «підприємця» поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Відповідно до рішення суду чоловік має сплатити 3400 гривень штрафу, а вилучений безакцизний товар підлягає знищенню», - повідомили у поліції.

Нагадаємо, 1 серпня поліцейські вилучили на ринку в Коростені 900 пачок цигарок та 20 літрів спиртного. Їх продавала 56-річна місцева жителька в одному з кіосків.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2023 року в одному з магазинів Ємільчинської громади Звягельського району поліцейські припинили незаконну реалізацію спиртного та цигарок. У результаті поліцейські вилучили майже 220 літрів спиртного: горілку, вино, пиво, слабоалкогольні напої, а також кілька десятків пачок тютюнових виробів невідомого походження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алкоголь цигарки сигарети штраф продаж Ружин  
Матеріали по темі