Місто

Житомирські дорожники відмінили тендер на придбання бітуму за 4,6 мільйона і оголосили новий, ціна зросла на мільйон

6 October 2023, 14:26

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 2 жовтня оголосило відкриті торги з особливостями на придбання дорожнього бітуму. Очікувана вартість закупівлі склала 5,67 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

У технічному завданні вказано, що підрядник має поставити 172 тонни дорожнього бітуму 70/100, тобто комунальники планують витратити 33 тис. грн за тонну.

Тендерні пропозиції КП «Управління автомобільних шляхів» приймає до 10 жовтня, аукціон запланований теж на 10 жовтня.

Серпневий моніторинг «ДерждорНДІ» показує, що середні ціни бітуму БНД 70/100 на Житомирщині складають 24,5 тис. грн. Ціни на бітум по Житомирській області є найнижчими в Україні.


Для порівняння, у серпні ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія “Автомобільні дороги України”» замовило дорожній бітум 70/100 за 27 тис. грн за тонну. ДП «Сумський облавтодор ВАТ «Державна акціонерна компанія “Автомобільні дороги України”»» замовило бітум за 28,2 тис. грн за тонну.

22 вересня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради вже оголошувало відкриті торги з особливостями на придбання 172 тонн дорожнього бітуму, тоді очікувана вартість була менша - 4,64 млн грн, або 27 тис. грн за тонну. Через відсутність пропозицій тендер відмінили.

Наталія Іжицька для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ бітум тендер закупівля 
Матеріали по темі