Суспільство

У Житомирській області водій прийшов до ЦНАПу, щоб замінити фальшиві права на справжні

11 October 2023, 10:40

До ЦНАПу в смт Попільня прийшов чоловік, який хотів обміняти водійське посвідчення, але після перевірки виявилось, що документ з ідентичними серією та номером дійсно видавався два роки тому у Вінницькій області, однак справжній власник – зовсім інша людина

Про це 11 жовтня інформує регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Житомирській області.

«Цього разу підробний документ виявили у ЦНАПі в Попільні. До установи звернувся мешканець Житомирщини, щоб обміняти посвідчення водія, «видане» у квітні 2021 року на Вінничині. Іронізуємо з приводу «видачі» ми недарма – бланк посвідчення одразу викликав підозру працівників ЦНАПу. А коли інформацію для перевірки направили в сервісний центр МВС у Бердичеві – сумніви одразу розвіялися. Адміністратори за лічені хвилини встановили, що водійське посвідчення з ідентичними серією та номером дійсно видавалися два роки тому у Вінницькій області, однак справжній власник – зовсім інша людина. Далі спілкування з горе-водієм продовжили вже правоохоронці», - йдеться в повідомленні.

Сервісні центри МВС застерігають: не потрібно загравати із законом і шукати обхідні шляхи. Єдиний законний спосіб отримати посвідчення водія – закінчити автошколу та скласти іспити в сервісному центрі МВС.

Нагадаємо, у липні на житомирському блокпосту патрульні виявили у чоловіка підроблене водійське посвідчення.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2023 року на Звягельщині поліцейські викрили водія напідпитку та з підробленим посвідченням, на чоловіка склали кілька протоколів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГСЦ МВС водійське посвідчення поліція 
Матеріали по темі