Суспільство

Житомирський спортсмен у складі збірної України здобув «срібло» на Чемпіонаті Європи з традиційного карате

11 October 2023, 11:22

У складі збірної команди України житомирський спортсмен здобув срібну нагороду на Чемпіонаті Європи з традиційного карате.

Про це 10 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Срібло Чемпіонату Європи з традиційного карате (WTKU) виборов спортсмен із Житомирщини Чабаненко Іван», - йдеться у повідомленні.

Від Житомирської області в складі збірної команди України, представник клубу "Ронін", Чабаненко Іван виборов срібну нагороду серед молоді (18-20р.) у розділі фуку-го (комбінований розділ, де чергуються кола поєдинків - куміте та формалізованих технічних комплексів - ката).

Змагання проходили в місті Ріміні, Італія.

Нагадаємо, 10 жовтня пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що житомирська спортсменка Лілія Павлюк чотири рази виграла поєдинки із рукопашного бою та здобула звання срібної призерки Чемпіонату Європи.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що житомирська спортсменка Ольга Хомутовська виборола чемпіонство на фіналі Кубку України зі стрільби з лука, що проходив в м. Чернівці з 2 по 5 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання спорт карате чемпіонат європи чемпіонат спортсмен Італія срібло нагорода 
Матеріали по темі