Культура

Для підлітків у Житомирі організовують безкоштовний воркшоп з арттерапії

12 October 2023, 16:38

Воркшоп з арттерапії в Житомирі!

15 жовтня з 12:00 до 17:00.

Запрошуємо учасників від 10 до 16 років!

Участь безкоштовна, проте кількість місць – обмежена.

Вам буде додатково підтверджено участь у майстер-класі та надано адресу його проведення, будь ласка, очікуйте на лист-підтвердження.

Реєстрація тут https://forms.gle/m5v3bZYcvmjmrceS8

Дітям пропонується випробувати новітній метод арттерапії – медіаарттерапію.

На нашому майстер-класі ми перетворимося на режисерів, операторів, філософів, дослідників, казкарів і чарівників... І спробуємо сміливо виразити у спільній медіатворчості власні уявлення про світ та оживити їх в анімаційному форматі.

Знайомство зі створенням анімації розширює можливості дитини у вираженні своїх, іноді важких, почуттів, допомагає подолати наслідки травми. Взаємопідтримка, можливість поділитися своїми почуттями з іншими сприяє відновленню та зміцненню психічного здоров’я. А анімація – це інструмент самовираження!

Окрім цього діти можуть відвідати покази анімації для дітей 15 жовтня о 17:30

Реєстрація тут https://cutt.ly/rwbGruxQ

Фестиваль анімації LINOLEUM везе до Житомира підбірку короткометражних мультиплікаційних фільмів для дітей 7-9 та 10-12 років. Кожна людина вміщує окремий всесвіт у собі: набір емоцій, почуттів, думок, фантазій та спогадів. Кожен має своє особисте життя навіть якщо ти кит, ящірка або слимак. Підбірки фільмів заглиблюється в поняття дружби, емпатії, прояву волі та закоханості. Так важливо мати можливість бути собою у своєму всесвіті.

14 та 15 жовтня (субота та неділя) 17:30. Тривалість кожної програми 70 хв.

Місце проведення ми повідомимо вам після реєстрації. Покази є безкоштовними, але тільки за попередньою реєстрацією!

Реєстрація тут https://forms.gle/k2uX8EJE7QAuLY99A

Фестиваль актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM – найбільший показ авторської анімації в Україні. Фестиваль складається з конкурсних програм, серії майстер-класів та лекцій від професіоналів індустрії, показів експериментальної анімації та відеоарту, тематичних позаконкурсних скринінгів та дитячої програми. Наша ціль – промотування незалежної анімації та створення сприятливих умов для розвитку анімаційної та суміжних індустрій в Україні.

Проєкт реалізується за підтримки Українського Культурного Фонду

Вимірювач

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: арттерапія Електровимірювач діти фестиваль 
Матеріали по темі