Фоторепортаж

Переможці та враження від житомирської «Дикої гонки». Фоторепортаж

15 October 2023, 11:54

На набережній в житомирському парку 14 жовтня 2023 року проходив благодійний забіг з перешкодами «Dyka Gonka».

Організатори анонсували, що всі внески за участь у цьому забігу будуть передані ЗСУ. Вартість реєстрації становила 700-1400 грн для одного учасника, 1600-2800 грн для пар та 3200-5600 грн для команд.

Результати осіннього забігу в Житомирі оприлюднили на сайті «Dyka Gonka»:

Мер Житомира Сергій Сухомлин, який разом з дружиною брав участь в забігу з перешкодами, ввечері 14 жовтня поділився враженнями.

«Бігав сьогодні у Дикій гонці. Правда, дикій! З дружиною та друзями долали перешкоди. Перешкоди складні. Але! Скільки народу! Географія зашкалює! Київ, Дніпро, Львів, Мукачево, Вінниця, Рівне… Спорт єднає. Майже 600 учасників. Класно. Складно. Круто. Не знав, що у Житомирі стільки «диких» людей! Знав точно, що наше місто – найкрутіше для спортивних змагань. Головна задача – зібрати 500 000 на ЗСУ. Справилися. Молодці», - написав мер на своїй сторінці у Facebook.

Яскраві фото «Дикої гонки» оприлюднив житомирський фотограф Леонід Шевчук.

Як повідомляв Житомир.info, дозвіл на проведення благодійного забігу з перешкодами «Dyka Gonka» дали на засіданні міськвиконкому 4 жовтня 2023 року. Забіг почався з розминки та привітання мера Житомира Сергія Сухомлина, на участь зареєструвалися близько 600 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дика гонка забіг парк благодійний забіг Dyka Gonka Сухомлин  
Матеріали по темі