Суспільство

Для ветеранів створили додаток Trenvet, у якому можна знайти тренера-волонтера для занять спортом

17 October 2023, 10:06

Для ветеранів створили новий додаток «Trenvet», у якому можна знайти тренера-волонтера та обрати бажаний вид спорту.

Про це 17 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«ГО «Звитяга Нескорених» спільно з ГО «Федерація стронгмену України» за підтримки Українського ветеранського фонду розробили перший в Україні мобільний додаток для ветеранів війни «Trenvet», націленого на залучення ветеранів до систематичних занять фізичною культурою та спортом та об’єднання ветеранів війни з фахівцями у сфері фізичної культури та спорту, з метою проведення безкоштовних тренувань та реалізації фізичної активності», - йдеться у повідомленні.

«Trenvet» – це мобільний додаток, який допомагає Захисникам України знайти для себе оптимальне рішення для спортивної реабілітації.

Якщо ветеран бажає займатись фізичною культурою з якісним фахівцем в зручній для Вас локації, то треба тільки зареєструватись в додатку Trenvet, натиснувши кнопку «Ветеран», заповнити відповідні дані, обрати зручну для себе локацію тренувань та види спорту, і Trenvet надасть Вам інформацію про найближчий спортивний зал та тренера, який із задоволенням проведе тренування на волонтерських засадах!

Якщо тренер бажає допомогти ветерану краще інтегруватись у суспільство, подолати жахи війни та надихнутись здоровим способом життя, також реєструється у мобільному додатку у якості «Тренер».

Презентація додатка відбулась 9 жовтня, участь у розробці брала команда ФСУ.

Про це ввечері 9 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Федерації стронгмену України.

«Відбулась офіційна презентація застосунку для ветеранів Trenvet UA в розробці якого активно брала участь команда ФСУ», - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що Федерація стронгмену України вдячна за таку можливість бути причетними до такої великої справи.

«Ми ставимось до цього проєкту дуже ніжно і дуже хочемо, щоб він зайшов і залучив якнайбільше ветеранів» - зазначив Василь Вірастюк у своєму зверненні до ЗМІ та громадськості.

Завантажити додаток можна ТУТ.

Довідково: На сьогоднішній день у Житомирі свої послуги пропонує тільки один тренер з бойових мистецтв/ММА (на фото).

Нагадаємо, 4 жовтня під час засідання членів конгресу місцевих та регіональних влад при президенті України було зазначено, що за прогнозами у Житомирській області кількість ветеранів може сягнути 70 тисяч. Зараз в Україні розбудовують мережу центрів реабілітаційних послуг для військовослужбовців.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня пресслужба Міністерства у справах ветеранів України повідомила про те, що Уряд запроваджує пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Здобувачі освіти зможуть самостійно обирати напрям та вид професійного навчання, а також заклади освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран додаток спорт реабілітація 
Матеріали по темі