Суспільство

На дорогах, вулицях і залізничних переїздах Житомира та області патрульні розпочали осінній комісійний огляд

17 October 2023, 10:47

У Житомирській області з 16 жовтня розпочався черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, який буде тривати до 24 листопада.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Від сьогодні стартував черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів. Він триватиме до 24-го листопада. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху перейшли до практичного етапу, під час якого мають визначити обсяг необхідних ремонтних робіт та необхідні заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі. Патрульні постійно здійснюють моніторинг аварійно-небезпечних ділянок доріг та місць найбільшої концентрації ДТП, а також аналізують причини їх виникнення, проводять додаткові обстеження доріг. Інспектори проводять обстеження за допомогою нового сучасного обладнання — дорожньої лабораторії інструментальної перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі», - йдеться в повідомленні.

Результати таких обстежень фіксуються актами, що спрямовані на усунення виявлених під час обстеження недоліків, направленням інформації власникам доріг, врученням вимог (приписів).

Нагадаємо, 27 березня житомирські патрульні розпочали весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі та залізничних переїздів. А 1 травня 2023 року патрульні завершили весняний комісійний огляд доріг у Житомирській області: видали 69 приписів та склали 60 протоколів.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня по 1 листопада 2022 року на території Житомирської області патрульні проводили осінній комісійний огляд доріг. За результатами видали 56 приписів, до адмінвідповідальності притягнули 60 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комісійний огляд патрульний патрульна поліція патрульні яма вибоїна дорога ремонт 
Матеріали по темі