Місто

У Житомирі та столиці перевіряють повідомлення про замінування всіх ліцеїв

19 October 2023, 13:37

У Житомирі 19 жовтня в обідню пору замінували ліцей №17, учнів привели на стадіон перечекати, доки правоохоронці обстежують територію.

Про це Житомир.info повідомив читач та надіслав фото до редакції.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирські області підтвердили цю інформацію та зазначили, що повідомлення про вибухівку перевіряють у всіх ліцеях обласного центру та столиці.

«О 11.50 надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що на електронну пошту надійшло повідомлення про замінування усіх ліцеїв. Пізніше, о 12.30 надійшло ще одне повідомлення про замінування ліцеїв Києва та Житомира. Наразі поліція області перевіряє інформацію. Працює за алгоритмом», - зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 18 жовтня в Баранівці затримали п’яного 22-річного молодика, який повідомив про вибухонебезпечний предмет у будівлі Звягельської міськради.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2023 року у Житомирі понад пів сотні поліцейських протягом трьох годин перевіряли 49 навчальних закладів на наявність вибухонебезпечних предметів, загрози не виявили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей поліція Дубовик 
Матеріали по темі