Культура

Для житомирського «Палацу культури» хочуть за 530 тис. грн купити нову апаратуру та інструменти для оркестру

19 October 2023, 14:52

Для комунального підприємства «Палац культури» Житомирської міської ради хочуть купити апаратуру та музичні інструменти на 526,2 тис. грн.

Про це 19 жовтня на засіданні депутатської комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства повідомила начальниця управління культури Ілона Колодій.

«В комунальному закладі «Палац культури» згоріла апаратура, а таки комплект останній раз купувався в 2007 та в 2011 році. За цей час її багато разів ремонтували, цього разу вона не підлягає ремонту, тому просимо підтримати цей проєкт. «Палац культури» до вересня провів більш ніж 30 благодійних заходів, ми підзвучуємо всі заходи загальнодержавні на рівні області та на рівні міста. І зараз склалася необхідність купити комплекти звукопідсилювальної апаратури, яка складається з мікшерного пульта, чотирьох акустичних систем, комплектуючих до апаратури. Також додатково потрібно придбати для захисту кабелю, орієнтовна вартість – 37 тис. грн. І враховуючи те, що у нас сьогодні оркестр працює на новому рівні склалася необхідність придбати для них контрабас, флейту і шейкер. М зробили моніторинг цін і попередньо загальна вартість апаратури 335 тис. грн, комплектуючих – 15 тис. грн, необхідні (музичні) інструменти – 100,5 тис. грн, захисні килими для кабелю – 37 тис. грн. Загальна сума – 526,2 тис. грн», - сказала Ілона колодій.

Вона наголосила, що мова йде про перерозподіл коштів, бо є невикористані кошти, зокрема, з організації та проведення загальноміських свят, підтримки сучасних мистецьких шкіл та клубної справи, і на квіти.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2023 року в обласній філармонії відбувся концерт оновленого складу оркестру міського палацу культури «MUSIC LAB»: диригент оркестру Владислав Капустін розповідав, що репертуар підбирали з найкращих світових хітів біг-бендів та саундтреків до кінострічок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: палац культури міськрада комісія Колодій оркестр апатратура бюдежт закупівля 
Матеріали по темі