Суспільство

Дорожники ліквідовують вибоїни і пошкодження на трасах у Житомирській області

22 October 2023, 16:23

Дорожники ремонтують траси у Житомирській області. На ділянках ремонту задіяні: гудронатор, струменеві механізми, катки, навантажувачі Bobcat, обладнані фрезою.

Про це 20 жовтня інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Ремонтуємо дорожнє покриття на національних та регіональних дорогах. На час воєнного стану одна з ключових функцій Служби відновлення – забезпечення безперебійного руху головними логістичними маршрутами області задля обороноздатності країни. Працюємо на маршрутах зі зношеним покриттям: ліквідовуємо вибоїни та пошкодження. Це чи не єдиний метод відремонтувати дорожнє покриття під час війни. Капітальні ремонти поки на паузі. Працюємо одночасно гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методом на дорогах: Н-02/М-06 Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка (поблизу села Бистрик), Р-49 Васьковичі – Шепетівка (неподалік села Жупанівка), Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище (біля Старої Котельні)», - йдеться в повідомленні.

Водії, будьте уважні та обережні, зважайте на роботу спецтехніки, дотримуйтеся вимог тимчасових дорожніх знаків та ПДР.

Нагадаємо, 13 жовтня Служба відновлення та розвитку інфраструктури Житомирської області звітувала про ремонт магістралі М-06 Київ-Чоп.

Як повідомляв Житомир.info, у середині вересня 2023 року у Житомирській області дорожники ліквідовували ями на ділянках шести доріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Р-18 ремонт дороги траса магістраль вибоїна служба відновлення 
Матеріали по темі