Суспільство

Житомирські спортсмени здобули низку перемог на чемпіонаті України зі спортивної ходьби

24 October 2023, 17:22

В Івано-Франківську цими вихідними відбувся командний чемпіонат України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих, молоді та командний чемпіонат України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ та СДЮСШОР.

Про це 24 жовтня інформує управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Вихованці Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики, показавши високі результати в загальному заліку, серед всіх областей посіли 1 місце та 1 місце серед команд СДЮШОР», - йдеться в повідомленні.

Нагороди в особистому виді завоювали:

1 місце – Ткачук Вероніка

1 місце – Мельничук Вероніка

1 місце – Цьомик Роман

1 місце – Шпонарський Ілля

1 місце – Орищенко Дмітрій

2 місце – Поліщук Олексій

2 місце – Гончаренко Валентин

3 місце – Жигадло Карина

Водночас сектор національно-патріотичного виховання, молоді та спорту смт Романів 23 жовтня повідомив:

«У Романові – новий чемпіон України зі спортивної ходьби! Ним став Цьомик Роман! Дистанцію у 10 км спортсмен здолав із результатом - 50:00. Роки постійних тренувань дали результат. Ми вітаємо Романа і дякуємо! Цими вихідними в м. Івано-Франківську відбувся командний чемпіонат України зі спортивної ходьби. Команда Житомирської області, в складі якої виступала команда із Романівської громади, вперше за багато років, виборола перше командне місце. Відчуваємо причетність до вагомих перемог і вітаємо тренера Анатолія Сушицького і його вихованців. На чемпіонаті виступили також із вагомими здобутками наші легкоатлетки. Дейсан Юлія вперше взяла участь у змаганнях такого рангу і на дистанції 2 км відразу увірвалась у десятку кращих (7 місце).Никодюк Іванна, на дистанції 3 км посіла 9-те місце, Рудик Анна, на дистанції 3 км показала 14-те місце. На тій же дистанції Антонюк Ірина посіла 28 місце.Дякуємо за гарні результати й бажаємо подальших перемог», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на чемпіонаті України з дзюдо серед дорослих житомирська спортсменка Аліна Слободенюк виборола «бронзу». Про це 24 жовтня повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 20-22 жовтня 2023 року у м. Буча проходив всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Disney Cup». Житомирські спортсменки здобули шістнадцять призових місць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортивна ходьба чемпіонат України спортсмени СДЮСШОР перше місце команда ДЮСШ 
Матеріали по темі