Влада

Військовий капелан став начальником управління у справах ветеранів департаменту соцполітики Житомирської міськради

1 November 2023, 15:03

Ветеран АТО, військовий капелан Андрій Забігайло став начальником управління у справах ветеранів департаменту соціальної політики Житомирської міської ради.

Про це 31 жовтня повідомила директорка департаменту Вікторія Краснопір.

«Удачі, витримки та наснаги, Андрій Забігайло. Вірю, що вийде. Бо принцип «рівний – рівному». Бо Вам не було просто, але Ви йшли до мети і досягли результату. А значить, зможете допомогти і іншим. Керівник управління у справах ветеранів департаменту соцполітики міської ради. Людина, що пройшла шлях військового АТО, отримала важке поранення, але не здалася: побудувала родину, виховує дітей, досягла успіхів у спорті, є військовим капеланом і прямує далі непростою, але рівною дорогою. Прошу підтримати, бо вірю», - йдеться у дописі Вікторії Краснопір.

Вона нагадала, що ціль новоствореного управління – комплексна реалізація ветеранської політики, ефективний конструктивний діалог, допомога, підтримка.

Історію Андрія Забігайла, який у 2018 році приїхав у Житомир на реабілітацію і став військовим капеланом, читайте тут

Фото з Facebook-сторінки Вікторії Краснопір

Нагадаємо, в серпні цього року рішенням сесії в департаменті соцполітики Житомирської міської ради було утворене управління у справах ветеранів війни зі штатною чисельністю 5 одиниць.

Як повідомляв Житомир.info, після завершення засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України начальник ОВА Віталій Бунечко на брифінгу 4 жовтня 2023 року розповів, що у мера Житомира Сергія Сухомлина буде новий заступник з питань ветеранів, а в обласній військовій адміністрації ветеран очолить відділ з питань ветеранської політики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран Забігайло департамент соціальної політики Краснопір соцполітика 
Матеріали по темі