Суспільство

У Житомирській області майже 30 медзакладів запрошують на роботу медсестер

6 November 2023, 11:37

Близько 30 закладів Житомирщини потребують медичних сестер.

Про це 2 листопада інформує Житомирський обласний центр зайнятості.

«Лікарні, медичні центри, клініки, інтернати, ліцеї, військові частини, будинок дитини, дошкільні навчальні заклади Житомирської області кличуть на роботу медичних сестер (братів) із заробітною платою – до 13 500 грн. До роботи запрошуються фахівці, які мають середню медичну освіту, працюють в області сестринської справи під керівництвом лікаря або фельдшера. До основних обов’язків входить – обслуговування хворих, проведення підшкірних, внутрішньом'язових та внутрішньовенних ін'єкцій; здійснення контролю харчування; аналіз стану здоров'я дітей за результатами обов'язкових медичних оглядів; розроблення та виконання заходів щодо оздоровлення, зниження захворюваності дітей тощо. Основні вимоги – дотримання правил виконання фізіотерапевтичних процедур, уміння поводження з медичними приладами, ведення медичної документації, надання першої медичної допомоги», - йдеться в повідомленні.

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на сайті https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua, а також у чат-боті Державної служби зайнятості у Viber «Вакансії ДСЗ»: https://is.gd/ZHNLSp

Нагадаємо, станом на 27 жовтня у Житомирській службі зайнятості були зареєстровані понад 2 тис. продавців та осіб, пов’язаних зі сферою торгівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня Житомирська обласна служба зайнятості повідомила про те, що зараз зареєстровано 1925 вакансій із середньою заробітною платою близько 9900 грн та розповіла, які вакансії найбільш популярні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія медсестра робота медицина медбрат ЦЗ центр зайнятості безробіття працевлаштування ринок праці 
Матеріали по темі