Влада

Президент у зверненні подякував двом сержантам Житомирського прикордонного загону, які воюють на Авдіївському напрямку

13 November 2023, 09:35

Президент Володимир Зеленський подякував воїнам і підрозділам Державної прикордонної служби України, які разом з усіма воюють у складі сил оборони на лінії фронту, відзначивши двох старших сержантів Житомирського прикордонного загону.

Про це йшлося у вечірньому зверненні президента 12 листопада.

«Також важливо памʼятати про воїнів і підрозділи Державної прикордонної служби України, які так само разом з усіма воюють у складі сил оборони на лінії фронту, а також бережуть наш кордон і гарантують безпеку прикордонного руху. Про них дійсно нечасто говорять, але вони теж молодці. Донеччина, Авдіївський напрямок – дякую воїнам Житомирського прикордонного загону. Особливо відзначилися старші сержанти Назар Сірий та Сергій Соложук. Лиманський напрямок – дякую хлопцям з Ізмаїльського прикордонного загону. А особлива подяка – головному сержанту Олександру Атмажову та старшому сержанту Юрію Панасенку. Дякую за хоробрість! І спецпідрозділ «Дозор» – виконує завдання на різних напрямках. Я дякую всім вам, хлопці! А також відзначу прикордонників Сумського загону – дякую за захист від диверсантів і за збиття російських дронів», - сказав Володимир Зеленський.

Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський 19 липня 2023 року підписав указ про нагородження почесною відзнакою «За мужність та відвагу» Житомирський прикордонний загін. Почесну відзнаку – стрічку до бойового прапора «За мужність та відвагу» 9 прикордонному загону імені Січових Стрільців президент вручив у День Незалежності, 24 серпня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник президент Житомирський прикордонний загін  
Матеріали по темі