Місто

Як підготували тварин до зимівлі у житомирському гідропарку та скільки КП «Парк» заробило за сезон

16 November 2023, 16:50

Комунальне підприємство «Парк» розпочало підготовку до зимового сезону.

16 листопада ми дізнавалися у директора КП «Парк» Сергія Бондара. Як зимуватимуть тварини, які живуть в житомирському гідропарку

«В нас знаходиться: 4 копитних, козлик і три козочки, як було так і залишилося. Знаходиться у нас: три павича, самочка і два самця, два фазанчика, дві курочки і півник. У пернатих утеплений будиночок, до зими ми підготувалися, утеплилися. У кіз, гарний непродувний будиночок, який не протече, так що вони готові. Вони будуть у вольєрах, на місці, ми їх в зимники не переводимо, так як минулого року вони були на карантині, на адаптації, а цього року будуть зимувати на тих місцях, на яке ми їх підготували», – каже директор КП «Парк» Сергій Бондар.

А ось атракціони взимку працювати не будуть. Сезон в парку завершився 15 листопада, а в гідропарку ще раніше, 1 жовтня. Скільки вдалося заробити комунальному підприємству цього року, та чи планують піднімати ціни на квитки розповів директор Сергій Бондар.

«2022 році ми отримали чистого доходу 3 мільйони, а в 2023 році ми заробили 6,5 мільйонів. 2022, 2023, 2024 рік швидше за все, ми теж не будемо піднімати ціни на квитки, вони залишаються на тому ж самому рівні, поки що, я думаю, вони залишаться теж в 2024 році на тому ж рівні: 15 грн - дитячий квиток, 25 грн - дорослий», – розповідає Сергій Бондар.

Нагадаємо, що 27 червня журналісти Житомир.info, досліджували що є в гідропарку для комфортного дозвілля.

Як повідомляв Житомир.info, в березні у житомирському гідропарку облаштували майданчик для утримання тварин, куди випустили чотири кози, яких врятували волонтери зі Сходу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк КП "Парк" Бондар тварина Схід врятована тварина порятунок парк атракціон зима 
Матеріали по темі