Події

Правоохоронці розшукують 13-річну жительку райцентру Житомирської області, яка вранці 19 листопада пішла з дому (оновлено)

20 November 2023, 14:28

Поліція розшукує безвісно зниклу 13-річну жительку Коростеня. Семендяєва Олександра Олексіївна зранку 19 листопада пішла з дому та не виходить на зв'язок.

Про це 20 листопада повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«Коростенським райуправлінням поліції встановлюється місце знаходження Семендяєвої Олександри Олексіївни, 2010 р.н. Дівчина зранку 19 листопада пішла з дому та не повернулась, донині вона не виходить на зв'язок», - йдеться у повідомленні.

Прикмети Олександри: зріст - 170 см, дещо повної статури, волосся – темно-русяве, очі – зелені. Носить окуляри. Особливі прикмети: має на лобі утворення, так звану «шишку».

На момент зникнення була одягнена в зелену кофту з капюшоном, штани чорного кольору із білими лампасами та черевики чорного кольору.


Фото Національної поліції

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця перебування Олександри та просять повідомити за номером «102» або 096 253 93 11 чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Оновлення: дівчинку розшукали, з нею все гаразд.

Нагадаємо, зранку, 20 листопада, пресслужба ГУНП у Житомирській області інформувала про розшук неповнолітньої житомирянки, яка ввечері 19 листопада пішла з лікарні і зникла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення дитина патрульна поліція неповнолітня Коростень 
Матеріали по темі