Події

У Житомирській області 19-річний працівник пошти викрав з робочої каси 190 тис. грн, щоб витратити їх на онлайн-ігри

22 November 2023, 13:30

Майже 190 тисяч гривень з робочої каси на онлайн-ігри: Бердичівські поліцейські встановили причетного до крадіжки.

Про це 22 листопада повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«21 листопада до Бердичівського райвідділу поліції звернулася керівниця одного із відділень пошти з заявою про зникнення з каси значної суми грошей. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Оглянувши камери відеоспостереження, дільничні офіцери поліції запідозрили у крадіжці оператора-касира цього ж відділення. У ході розмови 19-річний хлопець, житель Андрушівської громади, у скоєному зізнався. Маючи доступ до робочої системи він, у декілька етапів, здійснив переказ коштів на свою картку. Викрадені гроші юнак витратив на онлайн-ігри», - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування, яке проводиться за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України, триває.

Варто зазначити, що крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, 5 жовтня 2022 року у Житомирі в поштовому відділенні викрали телефон вартістю понад 20 тисяч гривень, який знаходився всередині одного з відправлень. До поліції звернувся керівник відділення. Того ж дня правоохоронці встановили особу ймовірного порушника, ним виявився 28-річний працівник підприємства.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня 2022 року житомирянин у центрі міста викрав кілька посилок з «Нової пошти» загальною вартістю близько 7 тис грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пошта крадіжка працівник онлайн-ігри "Нова пошта" злодій 
Матеріали по темі