Суспільство

Користувачі «Київстар» не можуть перейти на іншого оператора, бо збій у мережі вплинув на національний роумінг

12 December 2023, 11:48

Користувачі «Київстар» від ранку 12 грудня не можуть перейти на інших операторів, оскільки збій у мережі оператора вплинув на національний роумінг.

Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації в коментарі hromadske.

«Нацроумінг не працює через те, що мережа «Київстару» не може передати інформацію про своїх абонентів мережам інших операторів внаслідок загального технічного збою», — йдеться в повідомленні.

Тож, усі інструкції щодо того як розв'язати проблему з роботою мережі, на жаль, недієві.

У міністерстві зазначили, що це тимчасова проблема, над якою активно працюють всі спеціалісти компанії «Київстар», щоб знову повернути звʼязок своїм абонентам. Найближчим часом вони відновлять надання послуг.

«Після розв'язання поточної проблеми ми обговоримо з усіма мобільними операторами, як надалі можна вберегтись від аналогічних ситуацій та захистити користувачів від неочікуваних проблем зі звʼязком», — додали в Мінцифри.

Нагадаємо, зранку 12 грудня у мобільного оператора «Київстар» стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії працювали над усуненням проблеми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київстар мобільний оператор зв'язок оператор Нацроумінг 
Матеріали по темі