Суспільство

На трасах у Житомирській області патрульні виявили водіїв з підробленими документами на транспорт та фальшивими правами

19 December 2023, 17:18

На автодорозі Київ — Ковель — Ягодин під час перевірки Citroën, патрульні виявили у салоні вантаж, а саме мотоцикл Zongshen з невідповідними документами, а на трасі Київ — Чоп – водія з фальшивими правами.

Про це 19 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«За минулі два дні, на автодорогах області інспектори виявили у громадян, ймовірно, підроблене водійське та в іншому випадку номери вузлів й агрегатів», - йдеться у повідомленні.

Учора на автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин, під час перевірки транспортного засобу Citroën, патрульні виявили у салоні авто вантаж, а саме мототранспорт Zongshen. Перевіряючи документи на двоколісний — встановили розбіжності у кольорі транспортного засобу з реєстраційним документом та номер вузлів на рамі кузова мав ознаки підробки.

Днями на автодорозі М-06 Київ — Чоп, за порушення ПДР інспектори зупинили авто Volkswagen, водій надав для перевірки посвідчення водія, яке мало ознаки підробки: згідно з базою, серія та номер посвідчення закріплені за іншим громадянином, документ мав і візуальні ознаки підробки, а ще чоловік ніколи його не отримував.

У кожному з виявлених випадків для встановлення обставин справи інспектори викликали слідчо-оперативні групи.

У поліції наголошують, що за підробку, збут чи використання підроблених документів передбачена кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 11 грудня на блокпосту овруцькі поліцейські виявили 45-річного водія, який придбав права в інтернеті.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2023 року на території Житомирщини зареєстровано 263 кримінальних провадження за фактами підроблення посвідчень водія, зокрема тракториста-машиніста. 148 таких керманичів вже опинилися на лаві підсудних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція поліція патрульний права посвідчення посвідчення водія документ мотоцикл вантаж 
Матеріали по темі