Місто

Сіли з бабусею у різний громадський транспорт: у Житомирі патрульні повернули 6-річну дівчинку додому

31 December 2023, 13:42

Правоохоронці повернули додому 6-річну дівчинку, яка загубилася через те, що сіла у маршрутку, а її бабуся – у тролейбус.

Про це 31 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Завдяки повідомленню небайдужої громадянки патрульні повернули рідним маленьку дівчинку. Днями ТОРівці отримали повідомлення, що у маршрутці перебуває дитина 6 років без дорослих. Не гаючи часу, інспектори вирушили за маршрутом руху транспортного засобу, де перебувала дитина із заявницею», - йдеться у повідомленні.

Дівчинка була трохи налякана, але все ж розповіла патрульним, що була з бабусею на зупинці. Коли під'їхали одночасно тролейбус та маршрутний транспортний засіб – дівчинка відразу побігла та сіла у маршрутку, а бабуся у тролейбус. Лише коли маршрутка розпочала рух, дівчинка зрозуміла, що лишилась сама та почала шукати свою бабусю. На допомогу дитині прийшла заявниця, яка також їхала цією маршруткою, жінка викликала поліцію.

Невдовзі від чергового інспектори отримали повідомлення про зникнення, схожої за описом дитини, яку шукає мати. Патрульні повернули рідним маленьку дівчинку.

Нагадаємо, 24 грудня пресслужба патрульної поліції Житомирської області інформувала, що днями патрульні повернули додому жінку похилого віку, яка заблукала та забула, де проживає.

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня 2023 року патрульні допомогли повернутися додому 37-річному житомирянину, який загубився на Покровській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний допомога дитина малолітня транспорт маршрутка тролейбус 
Матеріали по темі